Tel. 050 541 06 65

H. van Meekeren B.V.

Bij H. van Meekeren B.V. kunt u terecht voor het huren van: rijplaten, draglineschotten, rioolafsluiters, bouwhekken, betonplaten en baakschilden. Alle materieel kunt u door ons laten bezorgen.

De rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en betonplaten bezorgen wij met eigen vrachtauto`s.

De rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en betonplaten bezorgen wij met onze eigen vrachtauto’s.

Top-Mats

Top-Mats is een internationale producent van hardhouten draglineschotten. Onze producten zijn met uiterste zorg samengesteld, en zijn van uitstekende kwaliteit. Wij bieden een standaard assortiment hardhouten draglineschotten aan van 3 meter tot 12 meter lang.

Ook kunnen wij zogenaamde specials maken, zodat ze ook voldoen aan uw wensen of behoeftes. Doordat wij alles in eigen hand hebben, kunnen wij snel aan de vraag voldoen. Dit mede doordat wij grote voorraden hardhout op voorraad hebben, en derhalve bijna altijd uit voorraad kunnen leveren.

Onze dragline schotten worden wereldwijd ingezet, voor uiteenlopende toepassingen. Onze klanten zijn: baggeraars, kraanbedrijven, pijplijn industrie, aannemers, weg- en waterbouw bedrijven, heibedrijven, energie industrie, en nog veel meer. Ze maken allemaal gebruik van onze hardhouten draglineschotten.

Wij verkopen en verhuren wereldwijd, en kunnen dit ook logistiek voor u regelen. Om de kosten toch zo efficiënt mogelijk te houden, beschikken wij over diverse depots.

Top-Mats is door zijn snelle levermogelijkheden, grote capaciteit en goede dienstverlening, de ideale partner voor al uw projecten.

top-mats logo

Top-Mats de specialist in Draglineschotten!!!
Top-Mats is onderdeel van H. van Meekeren B.V.

Eigen productie draglineschotten! Klik hier voor een fotoreportage.

28/02/2019

Sluiting depot Drachten

Ons depot in Drachten is gesloten. De functie van het depot in Drachten zal worden overgenomen door onze depots in Groningen en in Heerenveen. Depot Heerenveen,…

Lees verder

12/09/2017

Mega grote rijplaat

Mega grote rijplaat. De afmetingen van de rijplaat zijn; 5000 x 3450 x 17 mm. De rijplaat is vanaf nu te huur, met een huurprijs van…

Lees verder

18/09/2015

Eigen productie draglineschotten!

De fabricage van draglineschotten, is bij H. van Meekeren B.V. volledig in eigen beheer. Onze medewerkers zijn hoogwaardig opgeleid om de kwaliteit te waarborgen.

Lees verder

Transport

Wij bieden u een snelle service. Als u vandaag belt, dan leveren wij morgen. Ook is het vaak mogelijk dezelfde dag het materieel te leveren.

Sociale media

youtubefacebooklinkedintwitter

 

Links
Overzicht Depots
Vestigingen
Groningen, Heerenveen,
De Lutte, Scheemda,
Eemshaven

H. van Meekeren B.V.
Rijksweg 50
9731AC Groningen
Tel.: 050 5410665
Fax: 050 5416002
meekeren@home.nl

Disclaimer en privacy
Contact opnemen
Site-info
Site Map

 

Bezoekers online: 1
Bezoekers vandaag: 2
Totaal bezoekers: 58159